Wat is Op Hoogte?

Op Hoogte is de bedrijfsnaam voor mijn activiteiten als bergwandelgids. Als vrijwilliger begeleid ik bergwandeltochten voor de NKBV, ben ik gediplomeerd Mountain Leader in het Verenigd Koninkrijk en actief voor verschillende Nederlandse reisorganisaties. Op deze site deel ik ervaringen over bergtochten en de opleiding tot UIMLA-gids en kunt u contact met mij opnemen als u van mijn diensten gebruik zou willen maken.

What is Op Hoogte?

Op Hoogte (i.e. On High Ground) is the company name for my activities as a mountain walking guide. As a volunteer I guide mountain treks for the NKBV (Dutch Alpine Association). I am also a certified Mountain Leader in the United Kingdom and working for various Dutch travel companies. On this site I share experiences about mountain tours and UIMLA guide training and you can contact me if you can use my services.

%d bloggers liken dit: