Over

Ik ben Christophe, de mens achter Op Hoogte. Tijdens een kampeertrektocht in de ongerepte Pyreneeën in 2001 liet het verlangen naar de bergen mij niet meer los. Ik ging lopend, rennend, klauterend en op sneeuwschoenen op pad naar alle uithoeken van Europa en na jaren als vrijwilliger bergtochten te hebben begeleid bij de Natuurvrienden en de NKBV ben ik naar een professionele beroepskwalificatie toe gaan werken.

Als gids heb ik naast de technische aspecten oog voor het individu en het collectief. Mijn werk is geslaagd als iedereen optimaal kan genieten en met unieke herinneringen ook weer gezond en fit thuis komt. Een goede sfeer, mooie gesprekken en soms grensverleggende ervaringen horen daarbij. Mijn stijl is omgevingsbewust, relaxed, sympathiek en inclusief.

Door de jaren heen heb ik de nodige bekwaamheid ontwikkeld. O.a. ben ik Mountain Leader in de UK, Alpiene Tourenleider bij de NKBV (bergsportvereniging) en heb ik een EHBO-diploma toegesneden op bergsportsituaties en hoogteziekte.

%d bloggers liken dit: