Over

Ik ben Christophe, de mens achter Op Hoogte. Tijdens een kampeertrektocht in de ongerepte Pyreneeën in 2001 liet het verlangen naar de bergen mij niet meer los. Ik ging lopend, rennend, klauterend en op sneeuwschoenen op pad naar alle uithoeken van Europa en na jaren als vrijwilliger bergtochten te hebben begeleid bij Spring Reizen en de NKBV ben ik naar een professionele beroepskwalificatie toe gaan werken.

Als gids heb ik naast de technische aspecten ook oog voor het individu en het groepsproces. Mijn werk is geslaagd als iedereen optimaal kan genieten van de bergen en met unieke herinneringen ook weer gezond en fit thuiskomt. Een goede sfeer, mooie gesprekken, soms grensverleggende ervaringen en de machtige natuur in stilte ervaren horen daarbij. Mijn stijl is omgevingsbewust, relaxed, sympathiek en inclusief.

Door de jaren heen heb ik de nodige trainingen gedaan en kwalificaties behaald. O.a. ben ik Mountain Leader in de UK, Alpiene Tourenleider bij de NKBV en heb ik een EHBB(ergsport)O Wilderness First Aid diploma.

%d bloggers liken dit: