Wat kan Op Hoogte?

Op Hoogte heeft 10 jaar ervaring met begeleiding van avontuurlijke bergtochten, tochtontwerp en routeplanning, groepsdynamica, training en kennisontwikkeling in verschillende berggebieden in Europa en is u daarmee graag van dienst.

Stel: u bent aanbieder van bergwandelreizen, of expedities naar berggebieden, maar soms schort het aan goede begeleiders. In dat geval kan Op Hoogte professionele begeleiding verzorgen.

Of u bent een individu die zelfstandiger de bergen in wil en ook graag met twee benen op de grond staat. U hoeft niet aan een touw te hangen, maar wil wel het bergleven ervaren. Ook dan is er veel mogelijk. Op Hoogte kan met u meedenken, of mee op pad gaan om u op weg te helpen.

IMG_0736

Ik ben Christophe, eigenaar van Op Hoogte en Mountain Leader in het Verenigd Koninkrijk. Als professional mag ik bergwandeltochten in Ierland, Engeland en Schotland begeleiden. Heeft u altijd al eens Snowdon willen beklimmen, het Lake District willen doorkruisen, of Munro’s willen ‘baggen’, maar geen idee waar te beginnen? Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Zoekt u een bergwandelgids voor een bestemming verder weg? Dan help ik u later graag verder. Ik ben bezig met een internationaal erkend beroepsdiploma.