Wat kan Op Hoogte?

Freelance inzetbaar voor het gidsen van bergwandelavonturen en expedities (in zomer & winter) voor bedrijven, touroperators en zelfstandigen in de bergsportbranche.

Advies over, onderzoek naar, verkenning van en planning en ontwikkeling van bergwandelavonturen op maat en op aanvraag voor individuen, of groepen.

Kennisoverdracht op gebied van tochtplanning, en -organisatie, oriëntatie & navigatie, uitrusting & materialen, veiligheid en risico-inschatting, bewegen door bergachtig terrein, overnachten en kamperen, duurzaamheid, flora, fauna en het bergleven.

Ondersteuning op maat en op aanvraag bij het begeleiden van groepen in de bergen, bv. tijdens bedrijfstrainingen, groepsreizen, of educatieve bergvakanties.

Ruim 17 jaar ervaring met bergwandeltochten van verschillende niveaus in de Europese regio, zelfstandig en als begeleider van individuen of groepen.

Aansluiting bij kwaliteitsnetwerken, o.a. Nederlandse en Engelse bergsportverenigingen (NKBV en BMC) en de British Association of International Mountain Leaders (BAIML).

Een betrouwbare aanpak, persoonlijk contact en 12 jaar uitstekende beoordelingen.